Verdensmaal logo liggende gennemsigtig RGB

Perspektiva IT støtter FN's Verdensmål 


Hos Perspektiva IT er vi stolte over at kunne støtte op om FN’s Verdensmål med vores nyeste IT-investeringer, som giver os mulighed for at optimere mærkbart på de ressourcer, der tynger i det grønne regnskab. Det drejer sig primært om strømforbrug, køling og miljørigtig afskaffelse af brugt IT-udstyr. 

Er du kunde i Perspektiva IT, er du også med til at bidrage til at reducere vores fælles CO2 udslip til gavn for os alle.

 


 

GRØNNERE OG HURTIGERE

Ny teknologi har givet os mulighed for at optimere mærkbart på de ressourcer, der tynger i det grønne regnskab. Det drejer sig primært om strømforbrug og køling af servere i vores Data Center.
Vi har indkøbt nye servere og har derved forbedret vores miljømæssige aftryk på strøm og køling med 50%. 
 
Som en del af opgraderingen har vi desuden udvidet vores kapacitet med hele 40%, så vi kan fortsætte med at understøtte den vækst, vi har oplevet igennem de seneste mange år. Besparelsen består primært i, at vi med den øgede kapacitet kan hoste flere kunder på færre servere. Dette betyder mindre strøm til server drift og afkøling.

 


 

MILJØRIGTIG GENANVENDELSE AF VORES IT-UDSTYR

Perspektiva IT samarbejder med Tier 1 Asset, som har arbejdet med genbrug af IT-udstyr siden 1999. 
Tier 1 Asset bygger på en cirkulær forretningsmodel, der er er baseret på at give nyt liv til IT-udstyr, der ellers ville være endt som skrot.  Ved at vælge denne løsning er vi med til at reducere affaldsmængden. 
 
Go to top

 

Perspektiva IT ApS,


Højvang 5,
4300 Holbæk
Tlf.: +45 8853 0200
Mail: salg@perspektiva-it.dk
www.perspektiva-it.dk

 

CVR. nr  2961 6892


Bank: Sparekassen Sjælland
Bankkontonr.:  0520-0000 386 497
IBAN  DK1705200000386497
Swift  SWESDK22
 

Vi støtter:


Hjertestarter

Logo MDN Hjemmeside Intranet 2016